Blog

Gronden

Wat is gronden?

Onbekend maakt onbemind. Toen ik nog niet met Massage in aanraking was gekomen vond ik mediteren en gronden maar zweverig. Maar nu weet ik wel beter. Dat is het zeer zeker niet!

Lees meer
mindfulness

Mindfulness

Mindfulness is bewust aandacht geven aan wat er hier en nu wil zijn (gedachten, gevoelens, lichamelijke sensaties), zonder er direct over te oordelen. Zo leer je jezelf en jouw patronen (her)kennen.

Lees meer
Klankschaal Massage

Klankschaal Massage Zeewolde

De massage heeft een ontspannende werking, leidt je naar de stilte. Je verlegt de aandacht van buiten naar binnen. Je leert je lichaam voelen. Zo kan je spanningen vroegtijdig herkennen en bijsturen.

Lees meer
Kindermassage

Kindermassage

Kinderen krijgen veel prikkels. Als deze niet goed worden verwerkt dan kan het kind overprikkelt, uit balans raken. Spanning bouwt zich op en allerlei klachten ontstaan. De kindermassage kan dan helpen.

Lees meer
Post Corona Massage

Post Corona Massage

Wat kan een Post Corona Massage voor jou betekenen? Heel veel! Geestelijke en lichamelijke ontspanning, minder pijnlijke spieren, beter ademhalen, beter slapen, hulp bij jouw revalidatie!

Lees meer
Water drinken

Water drinken

We moeten meer water drinken! Je bent niet ziek, je hebt dorst! Chronische uitdroging van het lichaam maakt je ziek. Het lichaam geeft een tekort aan water aan met pijn.

Lees meer
Fybromyalgie

Massage bij Fybromyalgie

Fybromyalgie wordt ook wel reuma aan de weke delen genoemd. Spieren en bindweefsel rond de gewrichten veroorzaken chronische pijn. Wat kan massage bij Fibromyalgie betekenen?

Lees meer
Massage bij Dementie

Massage bij Dementie

Wat kan massage bij dementie betekenen? We worden steeds ouder. En dementie is vooral een ouderdomsziekte. Het aantal mensen dat te maken krijgt met dementie zal daarom groeien.

Lees meer
Klaar met Nekpijn

Gratis 60 Tips bij Nekpijn!

Iedereen krijgt vroeg of laat wel eens te maken met Nekpijn. Nekpijn is heel vervelend en het maakt het lastig om de dagelijkse dingen normaal te doen. De nek voelt stijf aan en bewegen doet pijn.

Lees meer
Klaar met Rugpijn

Gratis 50 Tips bij Rugpijn!

Rugpijn is de meest voorkomende klacht van het bewegingsapparaat. Wekelijks hoor ik mensen in mijn omgeving vertellen dat zij last hebben van rugpijn. En iedereen heeft zijn eigen verhaal.

Lees meer
Het nieuwe ademen

Neus- of Mondademhaling?

Ademen door de mond heel erg slecht is voor je gezondheid. Ademen door de mond maakt het lichaam ziek! Maar hoe weet je nu of jij op de juiste manier ademhaalt? Ik vertel je graag wat ik heb gelezen.

Lees meer
Massage Therapie

Massage Therapie Zeewolde

Bij Massage Therapie gaan we aan de slag met een hulpvraag. We luisteren naar wat het lichaam wil vertellen. Hoe ervaar ik de dingen die gebeuren? Wat voel ik lichamelijk, emotioneel? Wat denk ik?

Lees meer
Voetreflexmassage

Voetreflexmassage in Zeewolde

Reflexologie is al 5000 jaar oud! Alle lichaamsdelen en organen worden weerspiegeld in de handen en voeten. Door druk uit te oefenen op deze gebieden behandel je indirect het hele lichaam!

Lees meer